فلفل دلمه ای و جایگاه آن در طب سنتی

فلفل دلمه ای در طب سنتی

بذر فلفل دلمه ای یکی دیگر از انواع بذر سبزیجات پرطرفدار می‌باشد. با توجه به طعم مطبوعی که این میوه این بذر سبزی داشته و از آن در پخت غذاهای مختلف استفاده می‌شود، کشت آن نیز در باغ‌های کشاورزی رونق پیدا کرده است. گیاهی یک ساله که اصل و ریشه آن به بادنجانیان بازمی‌گردد. فلفل دلمه ای نیز از انواع بذر سبزیجات با تنوع بالا است. در میوه‌فروشی‌ها انواع این سبزی را می‌توانید در رنگ‌های سبز، قرمز، زرد، نارنجی یا بنفش مشاهده کنید. تفاوت رنگی موجود در آنها نیز به زمان برداشت محصول و درصد مواد و رنگدانه‌های موجود در آنها می‌باشد. فلفل دلمه ای برخلاف بسیاری از انواع فلفل ها مزه خیلی تندی نداشته اما مزه‌های تلخ و شیرین را در بین گونه‌های آن شاهد هستیم. استفاده از آن برای پخت و طعم دهی به غذاها و سالاد از اصلی‌ترین کاربردهای این سبزی می‌باشد.

طبیعت فلفل دلمه

طبیعت فلفل دلمه ای به گونه‌ای است که از آن می‌توان هم برای پخت و پز و هم برای خام خوری استفاده کرد. البته خام خوری بیشتر مربوط به فلفل دلمه ای سبز است و یار رنگ‌های آن بیشتر برای پخت و طعم دهی به غذاها استفاده می‌شوند. از آن گذشته طبیعت فلفل دلمه ای گرم و خشک بوده و باعث ایجاد حس عطش نیز در افراد می‌شود. از این رو استفاده از آن برای هر فردی با هر نوع مزاجی توصیه نمی‌شود. در پخت غذاها نیز استفاده زیاد آن ممکن است طعم غذا را به تلخی متمایل کند. طبیعت فلفل دلمه آن را در گروه سبزیجات صفرا زا قرار داده و از این رو استفاده از آن در فصول گرم در افراد گرم‌مزاج ممکن است حساسیت‌زا نیز باشد. طبع فلفل دلمه ای همچنین باعث ایجاد اشتها در افراد در هنگام میل غذا نیز می‌شود.

100,000 تومان370,000 تومان
85,000 تومان195,000 تومان
10,000 تومان700,000 تومان

فلفل دلمه ای در طب سنتی

فلفل دلمه ای در طب سنتی کاربردهای بسیار زیادی داشته است. وجود مواد مغذی در این سبزی باعث شده تا خواص درمانی آن نیز به طبع بالا بوده و کیفیت لازم برای استفاده به عنوان درمان را نیز داشته باشد.

برخی از مهم‌ترین خواص فلفل دلمه ای در طب سنتی به شرح زیر می‌باشند:

  • فلفل دلمه ای دشمن استرس و اضطراب: وجود آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین ث و ویتامین B6 در این سبزی باعث می‌شود تا از آن در طب سنتی برای کاهش استرس و اضطراب استفاده کرد. البته برای داشتن چنین خاصیتی خیلی نباید آن را بپزید.
  • فلفل دلمه ای و تقویت چشم: ویتامین معروف چشم ویتامین A است که به وفور در فلفل دلمه ای وجود دارد. درصد بالای ویتامین آ موجود در فلفل دلمه ای باعث می‌شود تا چشم تقویت شده و از بیماری‌هایی مانند آب مروارید نیز در امان بماند.
  • خاصیت فلفل دلمه ای در طب سنتی برای لاغری: در طب سنتی از این ماده غذایی برای لاغری نیز استفاده شده است. به جهت وجود میزان قابل توجهی از فیبرها در آن، سوخت و ساز بدن را بیشتر و سریع‌تر کرده و باعث لاغری می‌شوند.
  • فلفل دلمه ای درمان مشکلات روده: یکی از موارد استفاده از فلفل دلمه ای در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مربوط به روده بوده است. مصرف فلفل دلمه ای می‌تواند از نفخ، یبوست و حتی سرطان‌ها و سندروم‌های مربوط به روده نیز پیشگیری کند.
  • فلفل دلمه ای و تحکیم استخوان‌ها: این سبزی سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، کلسیم و آهن است که همگی برای حفظ سلامت و استحکام استخوان‌ها لازم و ضروری هستند. از این رو استفاده از این ماده غذایی می‌تواند در درمان بیماری‌های مربوط به استخوان‌ها در سنین بالا نیز مثمر ثمر باشد.
65,000 تومان350,000 تومان
65,000 تومان700,000 تومان
75,000 تومان700,000 تومان

ارزش غذایی فلفل دلمه

ارزش غذایی فلفل دلمه با داشتن مواد معدنی متعددی که دارا می‌باشد یکی از پرخاصیت‌ترین انواع سبزیجات محسوب می‌شود. مواد معدنی زیر را می‌توانید در انواع فلفل دلمه بیابید:

  • فلفل دلمه سرشار از ویتامین C: این سبزی با داشتن مقادیر قابل توجهی از ویتامین ث درصد بالایی از نیاز بدن به این ویتامین را تأمین می‌نماید.
  • ویتامین A: از دیگر موارد مربوط به ارزش غذایی فلفل دلمه می‌توان به مقادیر بالای ویتامین A در آن اشاره کرد. این سبزی می‌تواند تا 75 درصد نیاز بدن به این ویتامین را تأمین نماید.
  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی فلفل دلمه: انواع فلفل دلمه، مخصوصاً نوع قرمز رنگ آن دارای لیکوپن است که یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد. از این رو برای تقویت سیستم ایمنی بدن و غدد لنفاوی نیز می‌توان روی ارزش غذایی فلفل دلمه حساب باز نمایید.

ارزش غذایی فلفل دلمه

مضرات فلفل دلمه ای

آلرژی‌ها از اصلی‌ترین مضرات فلفل دلمه ای می‌باشند. خانواده فلفل ها به صورت کلی در برخی از افراد حساسیت‌هایی ایجاد می‌نمایند. به طبع کسانی که نسبت به این مواد آلرژی داشته و از مضرات فلفل دلمه ای آگاه هستند، از مصرف این سبزی بایستی خودداری نموده و از غذاهایی هم که با آن پخت می‌شوند دوری کنند. یکی از مضرات فلفل دلمه ای در افرادی که به آن حساسیت دارند، ایجاد جوش، کهیر، اگزما و این موارد بیماری‌های مربوط به پوست است. البته نشانه‌های دیگری نیز برای حساسیت به این ماده غذایی وجود دارد. در برخی از اوقات این نشانه‌ها با تنگی نفس نیز همراه می‌شود. از این گذشته مصرف زیاد این سبزی می‌تواند خطراتی را هم برای معده به همراه داشته باشد. وجود آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبرهای زیادی در این ماده غذایی باعث می‌شود تا در مصارف بالا نفخ معده در افراد ظاهر شود.

85,000 تومان195,000 تومان
20,000 تومان320,000 تومان
50,000 تومان465,000 تومان

خرید اینترنتی بذر فلفل دلمه

افرادی که علاقه‌مند به کشت فلفل دلمه ای هستند می‌توانند با خرید اینترنتی بذر فلفل دلمه از سایت آن هم در بهترین کیفیت، این محصول را در باغ یا گلدان خانگی پرورش دهند. کاشت فلفل دلمه ای در خاک گلدان و یا باغچه نیاز به حساسیت‌های و مراقبت‌های خیلی زیادی ندارند و تنها رعایت چند اصل ساده می‌تواند بهترین کیفیت آن را برای شما رقم بزند. در اطلسی ها علاوه بر امکان خرید اینترنتی بذر فلفل دلمه می‌توانید از مقاله‌های آموزشی نیز برای رعایت این اصول کمک بگیرید. کاربرانی هم که قبل از خرید اینترنتی بذر فلفل دلمه نیاز به رفع ابهاماتی درباره نحوه کاشت این سبزی دارند می‌توانند با ما از طریق راه‌های ارتباطی موجود در سایت تماس بگیرند. کارشناسان همیشه برای فراهم نموده بهترین شرایط در خرید اینترنتی بذر فلفل دلمه در کنار شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *