فلفل و خواص آن برای خانم ها را بشناسید

انواع فلفل و خواص آن

فلفل گیاهی یک ساله است که به دلیل خاصیت‌های بسیار زیاد و قدرت طعم دهندگی که دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته و باغبانان زیادی اقدام به کشت بذر فلفل نموده‌اند. به دلیل تنوع بسیار بالای خانواده فلفل در میان سایر انواع بذر سبزیجات ، کشت آن در سطح وسیع در کشور ما نیز دنبال می‌شود. گیاه فلفل به شدت تحت تأثیر آب و هوا قرار دارد. آب و هوا و خاک منطقه هم در کیفیت میوه و هم در مزه آن تأثیر گذاشته و حتی ممکن است تندی آن را نیز زیاد و کم نماید. در مناطق خیلی خوش آب و هوا می‌توان این سبزی را به صورت دو ساله نیز کشت کرد اما به صورت عمومی این بذر به صورت یک ساله رشد می‌نماید. از آن هم برای خام خوری در کنار غذا و هم برای طعم دارد کردن به عنوان یک ادویه اصلی استفاده می‌شود.

انواع فلفل

انواع فلفل در دسته‌بندی‌های مختلفی کشت می‌شود. هم از نظر مزه تندی و شیرینی و هم از نظر رنگ و اندازه دسته‌بندی‌های مختلفی برای فلفل رایج است. در ادامه به بررسی رایج‌ترین آنها می‌پردازیم.

  • فلفل سبز

پرکاربردترین نوع فلفل است که بیشتر از آن برای مصرف خوراکی استفاده می‌شود این نوع از فلفل هم در مزه‌های خیلی تند و هم شیرین کشت می‌شود. از انواع خیلی تند آن برای استفاده در ترشیجات و طعم دهی به غذاها استفاده می‌شود.

  • فلفل قرمز

فلفل قرمز در واقع همان فلفل سبز است که کاملاً رسیده و رنگ آن از سبز به قرمز تبدیل شده است. کاربرد آن کمتر برای مصرف خوراکی بوده و بیشتر برای خشک کردن دانه‌های فلفل و طعم دادن به غذاها کاربرد دارد. میوه این گیاه خاصیت‌های بسیار زیادی برای سیستم گردش خون دارد. اصولاً در هر کدام از انواع فلفل، رنگ قرمز آن دارای تندی بیشتری است. البته کمی هم در خاصیت‌ها تفاوت‌هایی میان آنها وجود دارد.

  • فلفل سیاه

در هر خانه‌ای امروز از این نوع فلفل به عنوان یک ادویه طعم دهنده استفاده می‌شود. در میان انواع فلفل، فلفل سیاه بالاترین استفاده را به عنوان یک ادویه دارد. البته فلفل‌های سفید و قرمز که به عنوان ادویه استفاده می‌شوند نیز در خانواده فلفل سیاه قرار می‌گیرند و تفاوت رنگی آنها به دلیل زمان برداشت میوه است.

خواص فلفل برای خانم ها

مزاج فلفل

مزاج فلفل چیست و دلیل این تفاوت در آن‌ها وجود چه ماده‌ای است؟ مزاج فلفل به صورت طبیعی تند است اما انواع فلفل شیرین و بدون مزه نیز وجود دارد که حتی طرفداران زیادی هم دارند. دلیل تند بودن مزاج فلفل یک ترکیب گیاهی بی‌رنگ به نام کپسایسین در آن است. این ماده که خاصیت‌های درمانی زیادی هم دارد و در صنایع داروسازی هم استفاده زیادی از آن می‌شود، باعث تند شدن مزه فلفل می‌شود. نبود آن و یا کم شدن آن مزه و مزاج فلفل را به سمت شیرینی سوق می‌دهد. به دلیل تند بودن مزاج فلفل توصیه می‌شود که افرادی که دارای مزاج گرم و خشکی هستند از مصرف آن خودداری نمایند؛ زیرا مصرف مواد موجود در فلفل می‌تواند خشکی مزاج این افراد را تشدید نماید. استفاده از فلفل‌های شیرین برای این افراد بهتر خواهد بود.

خواص فلفل برای زنان

به طور کلی مصرف فلفل خواص زیادی در بدن انسان ایجاد می‌نماید اما تحقیقات نشان داده است که خواص فلفل برای زنان به مراتب شدیدتر و بیشتر از مردان است. تمام خواصی که برای فلفل قابل شمارش است در زنان با شدت بالایی بروز می‌کند. از جمله مهم‌ترین خواص فلفل برای زنان می‌توان به داشتن پوستی شفاف و زنده و موهایی پرپشت در آنها اشاره کرد. از این رو کسانی که دوست دارند با کمترین هزینه به پوستی عالی درست یابند می‌توانند از خواص فلفل بهره ببرند.

از دیگر خواص فلفل برای زنان می‌توان به خاصیت ضد سرطانی آن اشاره کرد. زنانی که بیشتر از یک بار در طول هفته غذای تند و فلفل استفاده می‌نمایند، 14 درصد کمتر از سایرین به امراض لاعلاج مبتلا شده و طول عمر بیشتری را نیز سپری می‌نمایند. ویتامین سی زیادی که در فلفل وجود دارد، باعث بالاتر رفتن قدرت در سیستم دفاعی بدن شده و آنتی‌اکسیدان‌های آن نیز گلبول‌های سفید را تقویت می‌نمایند. فلفل برای زنان خاصیت ضد چاقی نیز دارد و اندامی ورزیده و خوش فرم به آنها هدیه می‌نماید.

10,000 تومان700,000 تومان
85,000 تومان195,000 تومان

فلفل قرمز و فشار خون

فلفل قرمز و فشار خون دو دشمن اصلی در بدن انسان می‌باشند؛ اما چه مکانیزمی در بدن باعث می‌شود تا فلفل قرمز و فشار خون تبدیل به دو رقیب برای هم شوند؟ مسئله بسیار ساده است. البته برای رسیدن به این پاسخ تحقیقات زیادی صورت گرفته است. موضوع اینجاست که کسانی که به غذای تند و فلفل قرمز علاقه دارند تا 5 گرم نمک کمتری از سایرین استفاده می‌کنند. نقاطی از بدن که تحت تأثیر فلفل قرمز و نمک قرار دارند، در بسیاری از موارد مشابه هم بوده و این دو ماده خوراکی می‌توانند به عنوان جایگزینی این اندام را تحریک و نیاز به دیگری را برطرف سازند. همین یک نکته باعث می‌شود تا فلفل قرمز و فشار خود تبدیل به دشمنانی همیشگی شوند. تحقیقات نشان داده است که فشار خون دیاستولی این افراد تا 3 واحد نسبت به افرادی که از این ماده خوراکی بهره نمی‌برند، کمتر می‌باشد.

خرید اینترنتی بذر فلفل

تمام خواص و ویژگی‌هایی که برای فلفل برشمردیم بسته به جنس آن داشته و کیفیت بذر فلفل نیز در این امر موثر است. در اطلسی ها شرایطی فراهم آمده تا شما بتوانید با مشاهده مشخصات جز به جز بذر فلفل و با آگاهی کامل نسبت به خرید اینترنتی آن اقدام نمایید. خرید آگاهانه جز با شناخت تمام ویژگی‌های بذر فلفل امکان‌پذیر نخواهد بود. از این گذشته آموزش‌ها و موارد مورد نیاز برای کشت فلفل را نیز می‌توانید در هنگام خرید اینترنتی بذر فلفل در اطلسی ها از طریق قسمت‌های آموزشی مشاهده نمایید. اهمیت قائل شدن و وقت گذاشتن برای خرید می‌تواند در آینده محصولی بهتر و با کیفیت‌تر برای شما رقم بزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *